ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 17 » 14 жовтня -День Покрову Пресвятої Богородиці, День захисника України, День козацтва
11:48
14 жовтня -День Покрову Пресвятої Богородиці, День захисника України, День козацтва

     14 жовтня - значимий день для українського народу. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народк, сприяння подальшому зміцненнюпатріотичного духу у суспільстві, посиленні патріотичного виховання учнівської молоді та активізації засобів системи національно-патріотичного виховання, в рамках проведення заходів до Дня захистника України в Шепетівському міському ЦЕНТУМ організовано та проведено ряд виховних заходів.

Так, 8 жовтня в музеї народних промислів України відбувся захід «Обереги моєї оселі»

Метою заходу було ознайомлення вихованців з культурою побуту українців; виховання поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей; формування національної свідомості, любов до рідної землі, родини, свого народу; формування кращих рис української ментальності: працелюбності, глибокого зв'язку з природою.

Під час заходу діти ознайомились з особливостями побуту українців їх звичаями та традиціями. Говорили про національне відродження українського народу, його символи, обереги. Усе це наша родовідна пам'ять, наші національні символи. Наші реліквії-обереги – це наші талісмани, які ми цінуємо поряд із душевними якостями – добром, милосердям, любов'ю.  Так останнім часом в побут українського народу знову повертаються традиції, котрі складалися віками. На завершення вихованці власноруч виготовили обереги «Нерозлучники».

13 жовтня було проведено захід "Україна у моєму серці" для учнів 2-В класу, ЗОШ №1. Практичний психолог, керівник гуртка "Дивосвіт" провела міні-екскурс для дітей у історію даного свята. Діти дізнались чому цей день є таким значимим для українського народу, а також мали нагоду передати малюнки-вітання військовослужбовцям, що обороняють в даний час незалежність нашої країни.

Переглядів: 428 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar