ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 8 » 7 квітня -Всесвітній День здоров'я
13:00
7 квітня -Всесвітній День здоров'я

У Шепетівському міському ЦЕНТУМ було проведено тренінг для учнів 8-Б класу ЗОШ №1 на тему: «Я та моє здоров’я». Метою якого було дати поняття учням щодо здорового способу життя, довести пріоритети здоров’я  серед інших цінностей людини і негативний вплив шкідливих звичок на самопочуття підлітка, формувати у підлітків прагнення займати активну життєву позицію, сприяти визначенню власних духовних цінностей та орієнтації на здоровий спосіб життя.

Організаційна частина заняття складалася із представлення практичного психолога, оголошення теми тренінгу. Основна частина включала в себе знайомство з учасниками, само презентацію кожного. Далі було обговорено та прийнято правила роботи в групі, визначено очікування учасників, які вони змогли відобразити на стікерах у формі листочків, які прикріпили до дерева очікувань. Прослухали інформаційне повідомлення «Що таке здоров’я?» та обговорили почуте, поділились думками . Дуже сподобалась підлітками руханка «Австралійський дощ», далі учасники тренінгу визначали власні духовні цінності, вплив цих цінностей на їхнє життя, визначали власні «10 заповідей   здоров’я», які написані були однією з команд у віршованій формі, іншою - в гумористичній, а саме «Як не слід робити». Під час гри -розминки «Масаж» діти жваво масажували плечі, передпліччя, шию, хребет , талію один одному, під час гри були у піднесеному настрої, веселились, що зможуть «віддячити за завзятість» своїх сусідів. Свої враження від тренінгу підлітки написали на стікерах у формі яблучок та розмістили на дереві поруч з листочками, на яких писали очікування. Діти також прослухали притчу «Все залежить від тебе», що справило на них враження, визначили свої 10 кроків до здоров’я, які записали на стікерах у формі слідів ніг, які взяли з собою на згадку. Заключна частина влючала в себе підведеня підсумків, рефлексію.  

Заняття пройшло досить позитивно. Учасники тренінгу були бадьорі, активні, життєрадісні, брали активну участь у виконанні вправ, обговоренні, ділились думками. Під час рефлексії діти висловили задоволення від заняття і подякували за нові , корисні знання.

Переглядів: 375 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar