ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Липень » 1 » Юннати ЦЕНТУМ-учасники Всеукраїнського збору лідерів ВДС "Дитячий екологічний парламент"
11:52
Юннати ЦЕНТУМ-учасники Всеукраїнського збору лідерів ВДС "Дитячий екологічний парламент"

З 17 по 20 червня ц.р. у м. Києві Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді був проведений збір лідерів Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент»

У заході взяли четверо лідерів ДЕП Шепетівського міського ЦЕНТУМ, Ковальчук Олександр, Ковальчук Вероніка, Коцюба Катерина, Семенишина Лідія, вихованці гуртка «Декоративного птахівництва».

У рамках ДЕП – відбувся круглий стіл з обміну досвіду роботи регіональних осередків ДЕП та юнсекцій товариства охорони природи «Еколого-просвітницька та природоохоронна робота в рамках діяльності дитячого парламентаризму».

Для юних парламентарів був проведений тренінг «Карусель тімбілдінга», де молодь навчалась виконувати командно різноманітні поставленні завдання. На майстер-класі «Містечко майстрів. Подарунок воїну» діти власними руками творили поробки з еко-матеріалів, вкладаючи в них частинку своєї душі та позитивну енергетику. Учасники відвідали експозиції музею космонавтики і техніки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та мюзикл «Сімейка Адамсів» у Київському національному академічному театрі оперети

Для учасників заходу була проведена лекція за темою «Наукові експедиції на станцію «Академік Вернадський» із Савицьким Олександром Леонідовичем – полярником, співробітником Національного антарктичного наукового центру.

В рамках роботи спілки, відбулись парламентські слухання «Шляхи поліпшення стану навколишнього середовища в Україні», на яких відбувалось напрацювання звернень до діючої влади. Результати роботи були висвітленні на урочистому закритті, оголошенням наболілих екологічних питань та пропозицій щодо їх вирішення.

Юні парламентарі були нагороджені грамотами НЕНЦ МОН України. Стверджуємо напевне – «Майбутнє держави в руках розумної, надійної та екологічно свідомої молоді»!

Переглядів: 457 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar