ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 28 » Майстер-клас у "Перлинці"
15:09
Майстер-клас у "Перлинці"

       

Напередодні Великодня педагоги Шепетівського міського ЦЕНТУМ завітали до вихованців дошкільного навчального закладу №1 «Перлинка». Практичний психолог ЦЕНТУМ  Антонюк Наталія Олександрівна провела  розвиткове заняття «Готуємось до Великодня», а керівник гуртків Семенишина Ганна Валентинівна провела майстер-клас  з виготовлення Великодніх листівок– зернівочок.

      Метою даного заходу було виховання  любові до свого народу, поваги до його традицій, бажання пізнавати свята, звичаї, зміст і значення святкування Великодня. Формуванню  інтересу до народознавства, до символів писанки, їх різновидів (дряпанка, крапанка, мальованка),  розвивитку фантазії, пам'яті, мислення, творчості  у малечі сприяли цікаві завдання і вправи.
        Під час зустрічі діти навчились традиційно  вітатись на Великдень – Христос Воскрес-Воїстину Воскрес! Дітям також було запропоновано розглянути зображення серед яких були ті, що символізують свято Великодня.  Завдання полягало в тому, щоб відібрати саме Великодні малюнки. Дошкільнята відповідали на запитання, були активні. Особливо їм сподобалась динамічна вправа «Печемо паску», під час якої вони відтворювали рухами увесь клопіткий процес приготування:  сіяли борошно, збивали яйця,  додавали молоко, місили тісто, ставили «пасочки» до печі, а потім їх святили та «куштували». Далі діти готували Великодній кошик , купували усе, що потрібно освятити. 

       А на заверешення заходу  діти власноруч виготовили великодні сувеніри – листівки-зернівочки. Усі дуже старалися, намагалися виконати роботу якнайкраще.

      На знак вдячності за цікавий і змістовний захід, вихованці однієї з груп заспівали пісню про писанку.

      Дякуємо адміністрації дитячого садочка та педпрацівникам за співпрацю!

Переглядів: 413 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar