ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Грудень » 20 » Новорічна феєрія
17:45
Новорічна феєрія

     

     Напередодні нового року в Шепетівському міському ЦЕНТУМ розпочала свою роботу міська виставка новорічних композицій, до якої долучились учні та учнівські колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста. Метою проведення виставки є формування в учнів дбайливого ставлення до природи, як невичерпного джерела краси і творчого натхнення, розвиток практичних умінь і навичок у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику.

      На виставку подані роботи, виконані в довільній формі, за такими номінаціями: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція, флористична новорічна картина чи коллаж, новорічний подарунок. Роботи, представлені на виставці, як завжди вражають своєю креативністю, незвичністю технік і використаних матеріалів. Приємно відзначити, що для виготовлення композицій учасники майстерно поєднали флористичний матеріал з новорічними прикрасами та створили власні унікальні вироби, які викликають захват і дарують святковий настрій.

    Компетентне журі у складі представників управління освіти Шепетівської міської ради, центру дитячої і юнацької творчості, центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді визначило найкращі роботи учасників, які направлені для участі у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція», що проводиться національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді.

        Виставка продовжить свою роботу протягом новорічних свят, тому запрошуємо усіх відвідати ЦЕНТУМ та відчути настрій свята, що наближається.

Переглядів: 333 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar