ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 12 » Шепетівські юннати – призери Всеукраїнського заочного конкурсу юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!»
17:21
Шепетівські юннати – призери Всеукраїнського заочного конкурсу юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!»

     Відповідно до Плану проведення всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2017 рік, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нещодавно завершив підведення підсумків Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!». Конкурс проводився столичними натуралістами з метою формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни, розвитку пізнавальних процесів у дітей, зокрема: уяви, сприйняття, уваги, мислення, формування екологічної культури.

     Головним критерієм для обрання переможців в умовах Конкурсу було визначено, щоб їх фотографії відповідали темі номінації та відображали загальну ідею конкурсу «Моя країна – Україна!».
Шепетівські юні натуралісти зі своїми творчими фотороботами були в числі кращих і в черговий раз гідно представили на цьому конкурсі творчу учнівську молодь та навчальні заклади Хмельниччини.
Відповідно до підсумкового рішення конкурсного журі, відзначені Дипломом І ступеню вихованки Шепетівського міського ЦЕНТУМ Подгурна Валерія Дмитрівна, 9 років, як переможець у номінації «Портрет» (92 бали), та Філюк Анастасія Вікторівна, 8 років, як переможець у номінації «Натюрморт» (91 бал).
Дипломом ІІ ступеню конкурсне журі відзначило вихованців гуртків Шепетівського міського ЦЕНТУМ Кобюка Дениса Олександровича, 14 років, як призера у номінації «Пейзаж (80 балів) та Філюк Анастасію Вікторівну, 8 років, як призера у номінації «Натюрморт» (80 балів).
Дипломом ІІІ ступеню відзначена вихованка гуртків Шепетівського міського ЦЕНТУМ Щесняк Анастасія Володимирівна, 8 років, як призер у номінації «Фото тварин» (70 балів).
     Дирекція Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України висловила вдячність керівникам Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА, Шепетівського міського управління освіти та центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за залучення педагогами неповнолітніх до активної участі у Всеукраїнському заочному конкурсі робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!».

За матеріалами сайту Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА

Переглядів: 325 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar