ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 5 » Табір "ЕКОС" розпочав свою роботу
15:48
Табір "ЕКОС" розпочав свою роботу

       Літо! Літечко! Це радіють школярі. Нарешті! Залишились позаду уроки. Віддзвенів останній дзвоник. Вже написані підсумкові роботи і можна з полегкістю вдихнути великий і мрійливий ковток літнього повітря. З’явилося у дітей багато вільного часу. Треба його чимось заповнити, але чим?

      В Шепетівському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді вже впродовж декількох років діє дитячий комплексний профільний табір відпочинку з денним перебуванням «Екос». Метою діяльності табору є формування еколого-етичної культури, активної екологічної позиції, пропаганда здорового способу життя через пізнання світу природи.

      Другого червня цього року відбулося урочисте відкриття табору, присвячене Міжнародному дню захисту дітей. В ході організаційної частини вихованців ознайомили з режимом та правилами роботи табору, були презентовані загони «Троянда» та «Веселка». Було оголошено перший конкурс на кращу емблему загону, кращу промовку та кращу стінгазету

      На завершення всі відпочивальники табору «Екос» склали присягу і урочисто пообіцяли бути ввічливими, охайними, виконувати всі доручення, поважати старших, допомагати усім, хто потребує допомоги, не порушувати дисципліну, не смітити, бути активними і веселими, розважатись та відпочивати, любити і оберігати природу.

     Але на цьому відпочинок і оздоровлення не завершились. Протягом табірної зміни на вихованців табору й учнів шкіл міста чекають цікаві майстер-класи, пізнавальні конкурси, змістовні екскурсії, ігри, а також смачний фіточай та загартування на доріжці здоров’я.

Переглядів: 503 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar