ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 1 » Участь у Всеукраїнському мистецькому пленері "Діалог з природою"
11:24
Участь у Всеукраїнському мистецькому пленері "Діалог з природою"

     

     З нагоди відзначення 90-річчя юннатівського руху в Україні та заснування Національного еколого-натуралістичного центру в Києві 15-17 вересня відбувся Зліт натуралістів.
     У рамках зльоту проведено Форум позашкільників «Позашкільна освіта у розвитку держави: досвід та перспективи», виставку «Сучасна позашкільна освіта – 2015», Всеукраїнський конкурс із флористики та фітодизайну позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, еколого-мистецький пленер із лозоплетіння «Діалог з природою».

До участі у Всеукраїнському пленері з лозоплетіння було запрошено команди з різних куточків України. Хмельницьку область на пленері представляла команда учасників Шепетівського міського ЦЕНТУМ у складі керівника гуртків Коленчук О.І. та двох кращих вихованок гуртка "Плетіння з верби" Криворчук Олени (учениця ЗОШ№4) та Коленчук Дарини (учениця НВК№2). Міжнародний пленер передбачав авторське виконання юними майстрами лозоплетіння плетених композицій з верби та рогозу, а всі охочі спостерігали за творчим процесом. Презентація готових робіт відбулася 16 вересня на зеленій галявині біля центрального корпусу НЕНЦ.
     По завершенню заходів відбулося їхнє жваве обговорення, участь у якому взяли завідуючий Школи народних ремесел НЕНЦ Федоров Валерій Євгенович, заступник директора з науково-методичної роботи НЕНЦ Тетяна Анатоліївна Вербицька та інші учасники і гості пленеру.
Окрім виконання професійних завдань, пленер посприяв поглибленню зв'язків між регіональними позашкільними закладами, розширенню мистецьких контактів. Також учасники мали нагоду відвідати Національний академічний театр опери та балету України ім. Т.Г.Шевченка та Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, а також ознайомитись з роботами учасників міжнародного пленеру з лозоплетіння який відбувся в Києві 5-6 вересня цього року.
             В цілому, участь в  заходах Зльоту натуралістів з нагоди відзначення 90-річчя юннатівського руху в Україні взяли понад 250 учасників (педагоги, юні натуралісти, ветерани юннатського руху) із усіх регіонів України. За відгуками учасників та відвідувачів зльоту проведення такого професійного освітянського форуму є надзвичайно необхідним і актуальним, сприяє широкому ознайомленню, обговоренню й впровадженню наукових та творчих розробок,  педагогічного досвіду в освітню практику.

Переглядів: 448 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar