ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Березень » 26 » Виготовляємо українські сувеніри - і перемагаємо!
11:07
Виготовляємо українські сувеніри - і перемагаємо!

   

   В Національному  еколого-натуралістичному  центрі  учнівської молоді підбито  підсумки Всеукраїнського конкурсу  «Український сувенір».  Конкурс проводиться щорічно з метою залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт .

     Приємно відзначити, що вихованці Шепетівського міського ЦЕНТУМ посіли призові місця в різних вікових категоріях та нагороджені грамотами НЕНЦУМ МОН України:

 за I місце нагороджені  Ташецький Іван, вихованець гуртка «Юні майстри народних ремесел» (керівник гуртка Коленчук О.І.) за  творчу роботу «Ніч перед Різдвом» (93 бали) та  Бондарчук Єлизавета, вихованка гуртка «Екотворчість» (керівник гуртка Беляєва О.М.) за творчу роботу «Козацька торбинка» (99 балів);

за ІI місце нагороджені Мельник Марія, вихованка гуртка «Екотворчість» (керівник гуртка Беляєва О.М.). за творчу роботу «Дівочі прикраси» (88 балів)  та Школьник Катерина, вихованка гуртка «Плетіння з верби» (керівник гуртка Коленчук О.І.), за творчу роботу «Хлібниця» (86 балів).

   Крім того, грамотою НЕНЦ в номінації «Подарунок воїну» нагороджені Швець Уляна, вихованка гуртка «Природна скарбниця» (керівник гуртка Марховська А.В.) за творчу роботу «Подарункова писанка з колядничком» та Васильчук Денис, вихованець гуртка «Юні майстри народних ремесел» (керівник гуртка Коленчук О.І.), за творчу роботу «Солом’яний бичок».

     Готуючи роботи на конкурс, вихованці поповнили свої знання про українські народні ремесла, збагатили та розширили сферу пізнання рідної природи і традицій свого народу.

     Український сувенір з природного матеріалу в дитячих руках – то важлива ланка в міцному ланцюзі, що з’єднує людину з минулим і майбутнім.

Переглядів: 188 | Додав: olena_filuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar