ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 2 » Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників
17:02
Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників

2 лютого 2018 року завершився XIV Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників, який відбувся в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді у м.Києві. Конкурс проводиться щорічно з метою підтримки учнів, які мають досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях зоології та сільського господарства, і розкриття їх наукового потенціалу.

Завданнями Конкурсу є:

  • виявлення і підтримка учнів, у яких є здібності до дослідницько-експериментальної діяльності в галузях зоології (напрями: орнітологія, загальна зоологія) і тваринництва (напрями: кролівництво, промислове птахівництво, бджільництво, тваринництво, голубівництво);
  • створення умов для оволодіння поглибленими знаннями з основ зоології та тваринництва, професійного самовизначення учнівської молоді;
  • пошук нових форм, методів і моделей організації еколого-просвітницької роботи з учнями загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Приємно відзначити, що серед переможців конкурсу є й вихованці Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, які пройшли І відбірковий етап та були запрошені до участі в ІІ очному етапі. Презентація дослідницьких робіт відбувалась у форматі постерного захисту у двох секціях: зоології і тваринництва. В ході презентації юні дослідники мали змогу обмінятись досвідом проведення наукових досліджень в різних галузях зоології і тваринництва, поспілкуватись з науковцями та викладачами ВНЗ.

Шепетівські юннати вибороли свою перемогу серед 76 учасників конкурсу. Так, Лакіза Марія, вихованка гуртка «За гуманне ставлення до тварин» (керівник гуртка Волошина О.В.), посіла ІІІ місце в секції тваринництва з дослідницькою роботою «Визначення оптимальних умов утримання декоративних порід кролів». Філюк Євген, вихованець гуртка «Людина і довкілля» (керівник гуртка Філюк О.В.), презентував дослідницьку роботу «Вивчення умов утримання та особливостей поведінки мурах виду Messor structor в умовах формікарію» в секції зоології і також посів ІІІ місце.

Вітаємо юних науковців і бажаємо подальших творчих успіхів та цікавих досліджень.

Переглядів: 334 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar