ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 25 » Вивчаємо і відроджуємо народні традиції енергозбереження
17:32
Вивчаємо і відроджуємо народні традиції енергозбереження

       

       З  метою підвищення екологічної обізнаності дітей через пригадування народних звичаїв та традицій сфері енергозбереження, розвитку національної свідомості, залучення школярів та педагогів до творчої соціально-активної діяльності з вирішення проблем енергозбереження та охорони довкілля Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Громадською організацією «Екологічний клуб «Еремурус» (України) і РДЮЦ «Gutta club» (Республіка Молдова) за підтримки журналу «Світ виховання», Бюро УГКЦ з питань екології, Асоціації "Енергоефективні міста України", науково-технічного центру «Псіхєя», ГС «Муніципальна енергія» провели Національний тур Міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України та Молдови».

        Проведення цього заходу зумовлено загостренням проблеми раціонального використання природних ресурсів, яка перетворилася в одну з найважливіших загальнолюдських проблем і суспільство шукає можливості для впровадження та розвитку енергозберігаючих технологій, використання найбільш екологічно чистих джерел енергії. Конкурс також мотивований тим, що народи України і Молдови в побуті та господарській діяльності здавна використовували різні джерела енергії та впроваджували різноманітні способи їх застосування, при цьому не завдаючи шкоди довкіллю.

        Учасницею конкурсу стала також і Криворчук Олена, вихованка гуртка «Плетіння з верби» Шепетівського міського ЦЕНТУМ (керівник гуртка Коленчук О.І.). Серед 84 учасників учениця виборола ІІ місце в номінації «Використання відновлюваних джерел енергії»  і нагороджена Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, а також Дипломом й подарунками від Громадськї організації «Екологічний клуб «Еремурус»,  компанії «REHAU» та Бюро з питань  экології УГКЦ.

       Подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України надано керівнику учнівської роботи, що визнана в числі  переможців Національного туру Міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України та Молдови», Коленчук Олені Іванівні, керівнику гуртка «Плетіння з верби».

       Оргкомітет конкурсу направив творчі роботи переможців Національного туру на Міжнародний тур конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України та Молдови».

Переглядів: 438 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar