ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 22 » Всеукраїнська еколого-патріотична гра «Паросток» в Шепетівському міському ЦЕНТУМ
13:33
Всеукраїнська еколого-патріотична гра «Паросток» в Шепетівському міському ЦЕНТУМ

     

     Рідна природа є потужним фактором виховання любові і поваги до своєї Батьківщини, могутнім засобом формування в дітей та молоді ціннісних ставлень, моральних якостей, насамперед національної свідомості. Патріот – це той, хто шанобливо ставиться до рідної землі, хто зберігає і примножує її природні багатства для нинішніх і майбутніх поколінь.

     Відповідно до положення про Всеукраїнську еколого-патріотичну гру «Паросток» в Шепетівському міському центрі еколого-натурастичної творчості учнівської молоді, було проведено гру-змагання  «Мандруємо Україною», в  якій  взяли участь вихованці гуртків закладу.

     Метою проведення Гри є здійснення патріотичного виховання, формування екологічної свідомості учнівської молоді, а також  прищеплення любові і поваги до  традицій українського народу.

     Щоб навчити дітей відчувати красу природи та виховувати любов до неї, гра розпочалася із захоплюючої розповіді про дивовижний світ природи. Далі було проведено  вікторину «Знавці природи», де вихованці давали відповіді на запитання про рослинний і тваринний світ рідного краю.

     Під час виконання наступних завдань, діти мали змогу пригадати та більш детально дізнатися про звичаї, обряди і прикмети українського народу. Бурхливі емоції в учасників викликали  завдання-скоромовки. Найцікавішим етапом конкурсу для дітей було складання пазлів, на яких були зашифровані українські народні символи.

     На завершення, діти із захопленням розповіли що найбільше їм сподобалось та поділилися своїми враженнями. А компетентне журі підбило підсумки та визначило переможців, яких нагородили грамотами. 

Переглядів: 428 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar