ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 1 » 1 червня – День захисту дітей
17:40
1 червня – День захисту дітей

Ось і настала довгоочікувана пора літніх канікул… 1 червня, у перший день календарного літа, дитячий комплексний профільний табір відпочинку з денним перебуванням «Екос» Шепетівського міського ЦЕНТУМ гостинно відкрив двері для 20 школярів, які матимуть змогу повноцінно відпочити від напруженого шкільного навчального процесу та оздоровитись й набратись свіжих сил для подальшого штурму освітніх висот у новому навчальному році.

Табір «Екос» – дитячий комплексний профільний табір відпочинку з денним перебуванням. Метою діяльності якого є формування еколого-етичної культури, активної екологічної позиції, пропаганда здорового способу життя через пізнання світу природи.

Перший табірний день розпочався з урочистого відкриття табору, яке було присвячене Міжнародному Дню захисту дітей. Вихованці ознайомились з режимом та правилами роботи табору. Діти були організовані у загони «Зелена планета» та «Обіденс», вони мають свої емблеми, девізи та виготовили стінгазети з інформацією про свій загін.

Було проведено психологічний тренінг «Вогник знайомства», метою якого було познайомити дітей між собою, сформувати мотивацію до спільної діяльності, створити позитивний настрій. Діти із зацікавленням виконували вправи, що сприяли їх знайомству та згуртуванню. Особливо сподобалась дітям складати колективну розповідь «Ми йдемо в гущавину лісу», де кожен  учасник тренінгу зміг проявити свою фантазію в складанні розповіді. Також діти були в захваті від вправи «Міняються місцями ті, хто…», при рефлексії вони розповіли, що отримали позитивні емоції, гарний настрій та дізнались багато нового один про одного.  

Протягом табірної зміни на вихованців табору й учнів шкіл чекають цікаві майстер-класи, пізнавальні конкурси, змістовні екскурсії, ігри, а також смачний фіто чай та загартування на доріжці здоров’я.


Переглядів: 416 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar