ЦЕНТУМ м.Шепетівка

Меню сайту
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 40
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2022 » Лютий » 15 » Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу "Галерея кімнатних рослин"
16:05
Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу "Галерея кімнатних рослин"

У Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу-огляду «Галерея кімнатних рослин», який передбачає виявлення, підтримку, висвітлення кращого досвіду внутрішнього і зовнішнього озеленення закладів загальної та позашкільної освіти, активізацію навчально-виховного процесу в закладах освіти шляхом створення колекцій квіткових рослин, збагачення їхнього видового складу, розробки навчально-виховних заходів з цієї тематики.

За результатами підведення підсумків журі конкурсу вихованці гуртка «Юні квітникарі» (керівник гуртка Марховська Аліна Василівна) Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді нагороджені грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за  І місце та проведену змістовну практичну і теоретичну роботу.

Для участі у конкурсі було подано звітні матеріали з  реалізації проєкту з вивчення сукулентних рослин на базі музею кімнатних рослин ЦЕНТУМ. Зокрема учні разом з керівником гуртка здійснили науковий опис сукулентних рослин,  вивчали біологічні особливості вирощування сукулентів і методи їх вегетативного розмноження та історію вирощування кімнатних рослин у закритих ємкостях. До слова, колекція кактусів та інших сукулентних рослин у музеї кімнатних рослин нараховує понад 60 видів, які належать до 12 родин: Agavaceae (Аговові), Amaryllidaceae (Амаралісові), Apocynaceae (стовбурні сукуленти), Asclepiadaceae (Барвінкові-Стапелії), Asphodelaceae (Асфоделові), Bromeliaceae (Бромельні), Cactaceae (Кактусові), Crassulaceae (Товстянкові), Liliaceae (Лілійні-Спаржеві), Moraceae (Розоцвіти-Фікусові), Euphorbiaceae (Молочайні), Piperaceae (Перечні-Папаромія). Крім того, діти аналізували сучасні напрямки флористичного дизайну оформлення інтер’єрів та сворювали композиції з сукулентних рослин. За результатами реалізації проєкту підготовлені рекомендації щодо вирощування сукулентних рослин та використання їх в оформленні інтер’єрів.

Вітаємо переможців і бажаємо нових упіхів!

Переглядів: 252 | Додав: olena_filuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar